Wat is Foodclub?

Zoals onze slogan ‘voor en door foodprofessionals’ al zegt, zijn wij allemaal werkzaam in de foodsector. Als gastheer/vrouw, kok, bedrijfsleider, chef, docent of bijvoorbeeld vertegenwoordiger. Wij proberen elk kwartaal een leuk uitstapje te organiseren, om zo nieuwe contacten op te doen, kennis te verruimen en natuurlijk gezellig bij te kletsen.

Zo gaan we gezamenlijk naar de leuke beurzen in het land, maar organiseren wij ook zelf goed gevulde dagen. In een gehuurde touringcar gaan we op stap naar interessante bedrijven. Zo zijn we o.a. geweest bij; Koppert Cress, BiJo, Stena Line, DeliXL, Van Driessen Food, VersSelect, Gebo Gelato, Bussing, G&B Vishandel, Oesterij. Elk seizoen sluiten we af met een heerlijke BBQ verzorgd door Mastercatering en Big Green Egg. Afgelopen jaar gesponsord door de Makro.

Zoals je kunt lezen, zijn wij elke keer weer bezig om een gezellige dag te organiseren voor collega’s die extra geïnteresseerd zijn in alles wat met Food te maken heeft. Dus kom eens langs en neem je collega ook mee!