Word Lid!

Beste bezoeker,

door dit formulier in te vullen kunt u lid worden van Foodclub. Alle gegevens die u invult zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen binnen Foodclub alleen worden  gebruikt voor doeleinden van de vereniging.system-571182_640

Drukt u op verzenden, aan het einde van het formulier, dan gaat u automatisch akkoord met het huisreglement en bent u op de hoogte van de regels van de Foodclub. 

Onder deze regels valt het ‘afmeld’-beleid. Bij een aanmelding voor een event, bijvoorbeeld Foodclub On Tour en Foodclub Daagt Uit, betaald u altijd 10% van het verschuldigde bedrag. Bij een afmelding binnen twee weken betaald u 40% van het verschuldigde bedrag, binnen een week 60% en binnen  48 uur altijd 100%. 

We zijn genoodzaakt deze regel te handhaven in verband met voorafgemaakte kosten die voor ons niet terug te draaien of te verhalen zijn.

Nadat het formulier verzonden is en aangekomen bij de toelatingscommissie zult u zo spoedig mogelijk een bericht ontvangen over de toelating tot de vereniging. Dit ontvangt u per email dus controleer goed uw adres. Daarnaast zal deze mail ook de betalingsgegevens bevatten waardoor uw lidmaatschap definitief zal worden. De jaarlijkse contributie bedraagt €25,- .

Gegevens:

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

Geboortedatum (dag-maand-jaar)

Emailadres

Telefoonnummer

Adres

Straat + huisnummer

Postcode

Stad

Huidig werk

CV uploaden *max. 2 mb